Stor dildo sex med damer

stor dildo sex med damer

Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Side 1 av 2 1 2 Neste. Mannen min har en "normal" en, men har komplekser ift den, da han selv mener den er for liten. Dette begynnte før min tid og noe han har ment lenge, men som gjør at mine drømmer ikke kan deles med han. Jeg har endelig klart å overbevise han at den er normal,at vi har god sex sammen og at han klarer å tilfredstille meg, så orker ikke ta dette opp, for da raser selvtilliten i bånn igjen. Derfor er også en stor dildo utelukket dessverre.

Noe som faktisk kunne stilnet behovet mitt.. Blir så opphisset av å tenke på en skikkelig stor pikk som penetrerer meg, at det nå begynner å bli et must å få oppleve dette.

Vi har et godt sexliv og har sex så godt som hver dag men jeg har aldri kommet vaginalt og må alltid hjelpe til selv for å komme men det har vært greit.. For nå vil jeg oppleve drømmen.

Hva kan jeg gjøre for å få opplevd dette mener dere? AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren.

Du får legge ut en kontaktannonse da Men vet du hvor stor som er "stor nok"? Problemet med internett er ikke at alle tror på alt de leser der, men at ingen tror på noe som helst de leser der.

Flere menn som har et såpass stort utstyr vel, og som attpåtil hadde vært intr i å bruke det på ei litt små horny dame; hehe..

Det at du er av typen som ønsker noe stort er en ærlig sak og det er trist om han ikke er mottakelig for å snakke om dette da du kan tilfredsstille dine behov på forskjellige måter avhengig av hvor frisinnet han er.

Det første og beste som bør prøves er jo å snakke sammen. Prøv å sett deg inn i hans situasjon og fantasier. Har dere begge noen grensesprengende fantasier? Hvis han strekker seg så kan kanskje du strekke deg også?

Leketøy er jo den minst truende løsningen og noe som kan fungere. Men kanskje han har en tilsvarende fetish som du kan gå med på? Ville du gått med på å tatt med ei jente hjem for ham om du fikk ha en fling med en kar som han godkjente f. Ellers står jo de andre alternativene mellom å enten undertrykke dine egne ønsker for hans del eller å gjennomføre det uten hans viten.

Som mange andre par er det stor skjevhet mellom meg og min samboer også mtp vår sexlyst og fantasier. Jeg er en frisinnet type som gjerne ville hatt flere sexpartnere både til meg og henne og vi snakker åpent med hverandre om det så vi vet at det ikke er aktuelt på grunn av hennes usikkerhet rundt sin egen kropp og seksualitet.

Valgene mine står da mellom å finne en ny partner, være utro eller innfinne meg med at jeg ikke får leve ut min egen seksualitet. Personlig velger jeg å undertrykke mine egne ønsker og presser de grensene hun er komfortabel med mens jeg håper at en dag vil hun føle seg selvsikker og komfortabel nok til å havne på mitt nivå. Vi menn har somregel langt større sexdrive enn dere jenter så hvis du klarer å bygge opp hans selvtillit og han føler seg sikker på at du virkelig elsker hans kropp og vesen så er det fullt mulig at han en dag vil kunne være komfortabel med at du får prøvekjøre en annen i ny og ne, spesielt hvis det betyr at han får samme deal.

Men vær forberedt på at det muligens vil kreve mye innsats og tålmodighet fra deg og da må du huske på at vi ofte ikke kommuniserer på samme måte. Det hjelper nok ikke at du sier at han er god nok igjen og igjen. Du må nok vise det med kropp og handling.

Men som jeg sier; snakk sammen! Mannfolka gambler på at hvis de kommer så langt så vil de score uansett om de skrøt på seg en en brusflaske i både lengde og tykkelse Dette innlegget har blitt redigert av Invader Zim: Han er for usikker på seg selv og sin egen seksualitet til det. Jeg synes det hadde vært intr å prøvd men totalt utelukket her vet jeg.

Så jeg gjør vel som deg da; trykker ned mine egene behov for at min kjære skal ha det bra.. Fantasien du har er helt normalt vil jeg tro   Jeg kan fortelle om personlige erfaringer bare, men men   Jeg har hva man kan kalle en greit stor penis. I senere alder så har det blitt et problem egentlig, mer enn hva det er til hjelp De fleste ONS jeg har er morsomme les fleste.. Evt få frem en kinky side i kjæresten din å få han til å kjøre på med deg,   Jeg har nok ødelagt mange forhold som har vært på nippet til å falle pga jeg har gitt etter for egen egoisme.

Men man føler som man føler   Lykke til Anonymous poster hash: Til anonym med personlige erfaringer. Takker deg for et langt og ærlig svar om dine egne erfaringer. Jeg forstår godt at dette også kan by på problemer både for deg selv og ift partner.

Det blir ikke bare å peise på men å ha litt forspill og ta det litt langsomt i begynnelsen, noe jeg ser på som bare positivt egentlig. Ta seg god tid til hverandre. Ta en rask en blir ikke så enkelt men det finnes jo andre måter hvis man vil komme fort!

Jeg for min deL ønsker nok å kjenne på å bli fylt opp helt og da å bli stimulert på en ny måte, og forhåpentligvis komme på denne måten. Hvordan ville det vært?? Det er jo målet. Har aldri kommet kun vaginalt og det skjer tydeligvis ikke med pikk en til mannen min. Jeg tror jeg vil kommet på denne måten hvis min mann hadde hatt en litt større pikk, derfor vil jeg prøve en større.

Jeg tror nok at jeg bare får gå til innkjøp av en stor dildo å prøve meg på den, hvis ikke du har lyst til å være prøvekanin for meg da? Eksen hadde født flere unger og hun hadde hatt tidligere seksualpartnere med større utstyr enn meg. Hun kunne også like å bruke dildoer større enn meg når vi lekte. Hun hadde allikevel ingen problemer med å komme vaginalt med meg uten annen stimuli. Jeg sier ikke at din fetish for unormalt store lemmer er "feil", men du må være klar over at dere kan jobbe sammen slik at du får nok tenning til at det går.

Jeg regner med at det er andre ting en svære kuker du blir kåt av. Tenk også i disse baner. Husk at din orgasme er ditt ansvar og evt mentale sperrer kan jobbes med. Tør nesten ikke tenke på hvor høy han hadde blitt på seg selv om han fikk utdelt dem salamien i tillegg. Vi har ofte sex sånn, men her skulle jeg faktisk ønske den var mindre Er ikke så stas å bli bånna når han blir litt ivrig, eller å gå kjevelås når man prøver seg på en bj Så er fordeler og ulemper med alt du ;-.

Sex i skje har vi ofte, men kan være litt vanskelig å treffe, og lett å dette ut igjen men han liker det veldig godt. Kjipt å føle det sånn da. Men skjønner at det var for lite for å velge han bort. Må bare leve med det ikke annet å gjøre Hvorfor greier dere ikke det da, er det fordi den er for liten? Min mann har heller ikke verdens største, men vi kan godt ha sex i skje men da må jeg jobbe litt med mine beveglser så den ikke ramler ut.

Det hjelper å "strutte" med rompa; som sagt min mann har heller ikke verdens største, og for meg var det en stor overgang fra x- en som var så velustyrt at det faktisk kunne være et problem. Kunne ikkw sitte ordenlig på ham og bakfra var rett og slett vondt. Så jeg nyter faktisk sexen mer nå selv om jeg også av og til drømmer om å bli fyllt helt ut.

Kan dere ikke bruke en litt stor dildo en gang i mellom da? Vet det er mange som dropper menn med lite utstyr, men min mening er at ekte kjærlighet kommer ikke vankende i det undelige, så elsker du ham finner dere ut av det. Prøv å snakk om det, ikke nødvendigvis at hn har liten penis, men at du synes det ville være deilig å bli pult med dildo mens du suger ham eller noe sånt.. Tro meg, han vil gå helt amok i ekstase! Menn som har drømt om store pupper siden de var 12 år og så har dama de forelsker seg i små.

Men de er fornuftig nok til å ikke finne en ny bare pga puppene. Eller de som giftet seg med en slank mann men han legger på seg 40 kilo. Man forlater de ikke. Men man tenker helt klart over hva man savner. Nå har kvinner en unik evne til å fantasere i forhold til menn. Kan du ikke prøve å fantasere om at han har litt større? Så får du litt plasebo-effekt ;-. Jeg er ikke hi. Men munn hadde ikke tolerert dildo.

Det hadde han tatt som en fornermelse. Ikke tale om en ekstra pikk i sengen hehe.. Når han har pikk. Det finnes mange forskjellige måter å ha god sex på. Som ikke har hovedfokus på at han er inni deg. Og de aller fleste menn er klar for mer fokus på sex. Hvis du forteller at du har lyst til å sprite opp sengevalsen med litt sex-leketøy og kanskje litt mer fokus på deg og din nytelse er jeg sikker på at han ikke stiller seg negativ.

Nå vet ikke jeg ikke hvordan dere har det på soverommet , men hos oss er det alltid stearinlys , massasjeolje, litt leketøy osv og det viktigste av alt god tid til hverandre. Ta en dusj sammen og legg dere en time tidligere for sexens skyld. Fortell han hva du vil at han skal gjøre med deg Det vil knuse selvtilliten hans. Kan du ikke si du vil sprit opp sexlivet litt da? Gå på kondomeriet eller nettet og kjøp en penispumpe til han regner med det er fyfy å si til mannen at han har for liten og en ting til deg, ikke si til han at penispumpen er for at han skal få større stake men for at han skal øke følsomheten i penis, fugerer ypperlig for han pumper enda mer blod i penis og dermes større nytelse for han, og deg: You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community.

Stor dildo sex med damer -

Valgene mine står da mellom å finne en ny partner, være utro eller innfinne meg frekke kostymer norske nakene jenter at jeg ikke får leve ut min egen seksualitet. I ditt tilfelle tror jeg nok en supesize dildo vil være det raskest oppnåelige alternativet for deg. Jeg har endelig klart å overbevise han at den er normal,at vi har god sex sammen og at han klarer å tilfredstille meg, så orker ikke ta dette opp, for da raser selvtilliten i bånn igjen. Jeg sier ikke at din fetish for unormalt store lemmer er "feil", men du må være klar over at dere kan jobbe sammen slik at du får nok tenning til at det går. Det vil knuse selvtilliten hans. Ville du gått med på å tatt med ei jente hjem for ham om du fikk ha en fling med en stor dildo sex med damer som han godkjente f. Nå vet ikke jeg ikke hvordan dere har norsk lesbisk porno free milf sex videos på soverommetmen hos oss er det alltid stearinlysmassasjeolje, litt leketøy osv og det viktigste av alt god tid til hverandre. Så er det bedre å kjøpe en dildo og gjøre det selv i skjul for å teste. Dette kan føre til at flere funksjoner ikke fungerer. Jeg synes det hadde vært intr å prøvd men totalt utelukket her vet jeg. Jeg tror jeg vil kommet på denne måten hvis min mann hadde hatt en litt større pikk, derfor vil jeg prøve en større.

Stor dildo sex med damer -

Det at du er av typen som ønsker noe stort er en ærlig sak og det er trist om han ikke er mottakelig for å snakke om dette da du kan tilfredsstille dine behov på forskjellige måter avhengig av hvor frisinnet han er. Logg inn anonymt Ikke legg meg til i listen over aktive brukere. Prøv å snakk om det, ikke nødvendigvis at hn har liten penis, men at du synes det ville være gratis pornobilder norges fineste pupper å bli pult med dildo mens du suger ham eller noe sånt. Important Information Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Det første og beste som bør prøves er jo å snakke sammen.

: Stor dildo sex med damer

Stor dildo sex med damer Porno hot lesbisk erotikk
GRATIS PORNO NORGE TOON PORN Så får du litt plasebo-effekt. Du må nå logge inn med epost. Vet det er mange som dropper menn med lite utstyr, men min mening er at ekte kjærlighet kommer ikke vankende i det undelige, så elsker du ham finner dere ut av det. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Hvis han strekker seg så kan kanskje du strekke deg også? Min mann har liten. Jeg har nok ødelagt mange forhold som har vært på nippet til å falle pga jeg har gitt etter for egen egoisme.
Webcam sex show booty porn Det var faktisk en ting jeg tenkte på da jeg valgte å gifte meg med han. Jeg har i grunnen nesten alltid følt det på denne måten. Dette innlegget har blitt redigert av Invader Zim: Jeg har glemt passordet mitt. For nå vil jeg oppleve drømmen.
CARTOON SEX VIDEO HD PORN SITES For nå vil jeg oppleve drømmen. Man forlater de ikke. Kan du ikke prøve å fantasere om at han har litt større? Hehe Anonymous poster hash: Det var faktisk en ting jeg tenkte på da jeg valgte å gifte meg med han. Ellers har den ingen verdi.
Stor dildo sex med damer 35
stor dildo sex med damer

Du får sikkert kjempemasse velutstyrte drenger på null komma niks. Skal hun bare sitte der i mørket og ikke snakke om sin egen seksualitet da? Skal mannens seksualitet overgå hennes mulighet til å i det hele tatt snakke om sin?

En Minecraftserver  -  E-sigaretter  -  Last. Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg.

Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Side 1 av 2 1 2 Neste. Mannen min har en "normal" en, men har komplekser ift den, da han selv mener den er for liten. Dette begynnte før min tid og noe han har ment lenge, men som gjør at mine drømmer ikke kan deles med han. Jeg har endelig klart å overbevise han at den er normal,at vi har god sex sammen og at han klarer å tilfredstille meg, så orker ikke ta dette opp, for da raser selvtilliten i bånn igjen.

Derfor er også en stor dildo utelukket dessverre. Noe som faktisk kunne stilnet behovet mitt.. Blir så opphisset av å tenke på en skikkelig stor pikk som penetrerer meg, at det nå begynner å bli et must å få oppleve dette. Vi har et godt sexliv og har sex så godt som hver dag men jeg har aldri kommet vaginalt og må alltid hjelpe til selv for å komme men det har vært greit.. For nå vil jeg oppleve drømmen. Hva kan jeg gjøre for å få opplevd dette mener dere? AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren.

Du får legge ut en kontaktannonse da Men vet du hvor stor som er "stor nok"? Problemet med internett er ikke at alle tror på alt de leser der, men at ingen tror på noe som helst de leser der.

Flere menn som har et såpass stort utstyr vel, og som attpåtil hadde vært intr i å bruke det på ei litt små horny dame; hehe.. Det at du er av typen som ønsker noe stort er en ærlig sak og det er trist om han ikke er mottakelig for å snakke om dette da du kan tilfredsstille dine behov på forskjellige måter avhengig av hvor frisinnet han er. Det første og beste som bør prøves er jo å snakke sammen. Prøv å sett deg inn i hans situasjon og fantasier. Har dere begge noen grensesprengende fantasier?

Hvis han strekker seg så kan kanskje du strekke deg også? Leketøy er jo den minst truende løsningen og noe som kan fungere. Men kanskje han har en tilsvarende fetish som du kan gå med på? Ville du gått med på å tatt med ei jente hjem for ham om du fikk ha en fling med en kar som han godkjente f. Ellers står jo de andre alternativene mellom å enten undertrykke dine egne ønsker for hans del eller å gjennomføre det uten hans viten.

Som mange andre par er det stor skjevhet mellom meg og min samboer også mtp vår sexlyst og fantasier. Jeg er en frisinnet type som gjerne ville hatt flere sexpartnere både til meg og henne og vi snakker åpent med hverandre om det så vi vet at det ikke er aktuelt på grunn av hennes usikkerhet rundt sin egen kropp og seksualitet. Valgene mine står da mellom å finne en ny partner, være utro eller innfinne meg med at jeg ikke får leve ut min egen seksualitet.

Personlig velger jeg å undertrykke mine egne ønsker og presser de grensene hun er komfortabel med mens jeg håper at en dag vil hun føle seg selvsikker og komfortabel nok til å havne på mitt nivå. Vi menn har somregel langt større sexdrive enn dere jenter så hvis du klarer å bygge opp hans selvtillit og han føler seg sikker på at du virkelig elsker hans kropp og vesen så er det fullt mulig at han en dag vil kunne være komfortabel med at du får prøvekjøre en annen i ny og ne, spesielt hvis det betyr at han får samme deal.

Men vær forberedt på at det muligens vil kreve mye innsats og tålmodighet fra deg og da må du huske på at vi ofte ikke kommuniserer på samme måte. Det hjelper nok ikke at du sier at han er god nok igjen og igjen. Du må nok vise det med kropp og handling. Men som jeg sier; snakk sammen!

Mannfolka gambler på at hvis de kommer så langt så vil de score uansett om de skrøt på seg en en brusflaske i både lengde og tykkelse Dette innlegget har blitt redigert av Invader Zim: Han er for usikker på seg selv og sin egen seksualitet til det.

Jeg synes det hadde vært intr å prøvd men totalt utelukket her vet jeg. Så jeg gjør vel som deg da; trykker ned mine egene behov for at min kjære skal ha det bra..

Fantasien du har er helt normalt vil jeg tro   Jeg kan fortelle om personlige erfaringer bare, men men   Jeg har hva man kan kalle en greit stor penis. I senere alder så har det blitt et problem egentlig, mer enn hva det er til hjelp De fleste ONS jeg har er morsomme les fleste.. Evt få frem en kinky side i kjæresten din å få han til å kjøre på med deg,   Jeg har nok ødelagt mange forhold som har vært på nippet til å falle pga jeg har gitt etter for egen egoisme.

Men man føler som man føler   Lykke til Anonymous poster hash: Til anonym med personlige erfaringer. Takker deg for et langt og ærlig svar om dine egne erfaringer. Jeg forstår godt at dette også kan by på problemer både for deg selv og ift partner. Det blir ikke bare å peise på men å ha litt forspill og ta det litt langsomt i begynnelsen, noe jeg ser på som bare positivt egentlig. Ta seg god tid til hverandre. Ta en rask en blir ikke så enkelt men det finnes jo andre måter hvis man vil komme fort!

Jeg for min deL ønsker nok å kjenne på å bli fylt opp helt og da å bli stimulert på en ny måte, og forhåpentligvis komme på denne måten. Hvordan ville det vært?? Det er jo målet. Men så går det over. Min mann har en vanvittig høy selvtillit fra før. Og har aldri følt seg mindreverdig. Tør nesten ikke tenke på hvor høy han hadde blitt på seg selv om han fikk utdelt dem salamien i tillegg.

Vi har ofte sex sånn, men her skulle jeg faktisk ønske den var mindre Er ikke så stas å bli bånna når han blir litt ivrig, eller å gå kjevelås når man prøver seg på en bj Så er fordeler og ulemper med alt du ;-. Sex i skje har vi ofte, men kan være litt vanskelig å treffe, og lett å dette ut igjen men han liker det veldig godt.

Kjipt å føle det sånn da. Men skjønner at det var for lite for å velge han bort. Må bare leve med det ikke annet å gjøre Hvorfor greier dere ikke det da, er det fordi den er for liten? Min mann har heller ikke verdens største, men vi kan godt ha sex i skje men da må jeg jobbe litt med mine beveglser så den ikke ramler ut. Det hjelper å "strutte" med rompa; som sagt min mann har heller ikke verdens største, og for meg var det en stor overgang fra x- en som var så velustyrt at det faktisk kunne være et problem.

Kunne ikkw sitte ordenlig på ham og bakfra var rett og slett vondt. Så jeg nyter faktisk sexen mer nå selv om jeg også av og til drømmer om å bli fyllt helt ut. Kan dere ikke bruke en litt stor dildo en gang i mellom da? Vet det er mange som dropper menn med lite utstyr, men min mening er at ekte kjærlighet kommer ikke vankende i det undelige, så elsker du ham finner dere ut av det.

Prøv å snakk om det, ikke nødvendigvis at hn har liten penis, men at du synes det ville være deilig å bli pult med dildo mens du suger ham eller noe sånt.. Tro meg, han vil gå helt amok i ekstase! Menn som har drømt om store pupper siden de var 12 år og så har dama de forelsker seg i små. Men de er fornuftig nok til å ikke finne en ny bare pga puppene. Eller de som giftet seg med en slank mann men han legger på seg 40 kilo. Man forlater de ikke. Men man tenker helt klart over hva man savner.

Nå har kvinner en unik evne til å fantasere i forhold til menn. Kan du ikke prøve å fantasere om at han har litt større? Så får du litt plasebo-effekt ;-.

Jeg er ikke hi. Men munn hadde ikke tolerert dildo. Det hadde han tatt som en fornermelse. Ikke tale om en ekstra pikk i sengen hehe.. Når han har pikk. Det finnes mange forskjellige måter å ha god sex på. Som ikke har hovedfokus på at han er inni deg. Og de aller fleste menn er klar for mer fokus på sex. Hvis du forteller at du har lyst til å sprite opp sengevalsen med litt sex-leketøy og kanskje litt mer fokus på deg og din nytelse er jeg sikker på at han ikke stiller seg negativ.

Nå vet ikke jeg ikke hvordan dere har det på soverommet , men hos oss er det alltid stearinlys , massasjeolje, litt leketøy osv og det viktigste av alt god tid til hverandre.

Ta en dusj sammen og legg dere en time tidligere for sexens skyld. Fortell han hva du vil at han skal gjøre med deg Det vil knuse selvtilliten hans. Kan du ikke si du vil sprit opp sexlivet litt da?

Reader Comments

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *